11 Nisan 2008 Cuma


Lara Plajı

Lara Plajı Antalya'nın 12 km. doğusundadır. Kumu gayet ince olup çam ormanları ile kaplıdır. Halka açık plajları, yiyecek ve içecek ihtiyacını karşılayacak gazinoları ve soyunma kabinleri vardır.
Resim, 2006 yazında Lara Plajı'nda düzenlenen, 'Uluslararası Kum Heykel Sergisi'de çekilmiştir.
Antalya'nın Lara Plajı'ndaki 8 bin metrekarelik alanda bir aydır 10 ülkeden 22 heykeltıraş ve 28 kum sanatçısının yaptığı 'Uluslararası Kum Heykel Sergisi', önceki akşam saat 22.00'de ışıklı gösterilerle halkın beğenisine sunuldu
Antalya'nın Lara Plajı'ndaki 8 bin metrekarelik alanda bir aydır 10 ülkeden 22 heykeltıraş ve 28 kum sanatçısının yaptığı 'Uluslararası Kum Heykel Sergisi', önceki akşam saat 22.00'de ışıklı gösterilerle halkın beğenisine sunuldu. Yaz ayları boyunca 200 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen Türkiye'nin bu ilk uluslararası kum heykel sergideki heykeller, ilk günden büyük ilgi gördü. Boyları 5 metreyi bulan heykelleri yakından inceleyen yerli ve yabancı turistler, bol bol fotoğraflarını çekti. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden getirilen 10 bin ton nehir kumundan yapılan sergide 'Nasrettin Hoca', 'Nemrut Efsanesi', 'Ferhat ile Şirin', 'Nuh'un Gemisi', 'Peri Bacaları' gibi temalı 100'ün üzerinde heykel var.

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi